Social Networking Accelerator - SOAP error when rating status

Nov 13, 2009 at 4:45 PM

Hi all,

We are now up and running with the Social Networking accelerator.  It's working great, except that we see the below error when we click the green up/down arrows from the "Statuses" view to set the sentiment for a message.  We are able to set the sentiment fine without issue if we open up the individual messages in the form view.

Error:

---------------------------
Message from webpage
---------------------------
<?xml version='1.0/' encoding='utf-8'?><soap:Envelope xmlns:soap='http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns:xsd='http://www.w3.org/2001/XMLSchema'><soap:Header><CrmAuthenticationToken xmlns="http&#58;&#47;&#47;schemas.microsoft.com&#47;crm&#47;2007&#47;WebServices"><AuthenticationType xmlns="http&#58;&#47;&#47;schemas.microsoft.com&#47;crm&#47;2007&#47;CoreTypes">0</AuthenticationType><CrmTicket xmlns="http&#58;&#47;&#47;schemas.microsoft.com&#47;crm&#47;2007&#47;CoreTypes"></CrmTicket><OrganizationName xmlns="http&#58;&#47;&#47;schemas.microsoft.com&#47;crm&#47;2007&#47;CoreTypes">TheCRMBusiness</OrganizationName><CallerId xmlns="http&#58;&#47;&#47;schemas.microsoft.com&#47;crm&#47;2007&#47;CoreTypes">00000000-0000-0000-0000-000000000000</CallerId></CrmAuthenticationToken></soap:Header><soap:Body><Update xmlns='http://schemas.microsoft.com/crm/2007/WebServices'><entity xsi:type='msa_snstatus'><msa_sentiment>3</msa_sentiment><msa_statusid>{9ECD4168-64D0-DE11-8349-00226404E034}</msa_statusid></entity></Update></soap:Body></soap:Envelope>
---------------------------
OK  
---------------------------

Has anyone else come across this / discovered a resolution yet?

Thanks,
Becky